Watercubs & Kivisilmän

työskentelevät näyttelynewfoundlandinkoirat

Esittely Koiramme Uutisia Pentuja Harrastukset Artikkelit Kuvagalleria
Pentuesuunnitelmat Lisätietoa pentueista ja rodusta Kasvattimme
 

 

Pentuetapaaminen 2008

 

Pidimme jälleen kerran vuosittaisen pentuetapaamisen (nyt kolme vuotiaita "pentuja") kesällä mökillämme. Paikalle pääsivät tällä kertaa molemmat Paavot (Henkivartija ja Herrasmies). Bamse-pojan (Hännänhuippu) piti myös alkujaan tulla, mutta valitettavasti eivät sitten kerenneetkään tällä kertaa mukaan. Tietysti myös omat tyttömme Vera (Huomiongohde) ja Capri (Brysselinblicca) olivat paikalla.


(Henkivartija, Herrasmies, Brysselinblicca, Huomiongohde)

Tällä kertaa jätimme trimmauksen pikakurssin pois ohjelmasta, sillä tähän mennessä takuulla omistajat olivat jo oppineet trimmauksen perusteet. Tästä eteenpäin trimmauksen salat oppii helpoiten vain kokeilemalla ja erehtymällä.

 
                                                                              Henkivartija edessä, Herrasmies takana // Henkivartija, Herrasmies

Paavot tulivat toimeen erittain hyvin keskenaan, tykkasivat painia ja juosta yhdessa. Vuorotellen olivat toisen paalla, Vera ei siita kuitenkaan mitaan ymmartanyt, joten pojat saivat olla rauhassa Veran saestaessa haukuillaan.

 
                                                                          Henkivartija, Herrasmies // Huomiongohde, Brysselinblicca, Henkivartija

Ruokatauon aikaan olivat pojat jo painineet siihen malliin, etta oli ihme, että vielä jalat kantoivat. Ei siis ihme, että simahtivat omistajiensa jalkoihin. Pienen levon jälkeen painiminen taas maistui.


Brysselinblicca, Herrasmies, Huomiongohde

Lopuksi otettiin vielä perinteinen perhepotretti. Oli erittäin ihanaa, että Paavot pääsivät tulemaan. Oli kiva nähdä miten samanlaisia kaikki olivat niin luonteiltaan, eleiltään kuin ulkomuodoltaankin. Oli siis huippu tasainen pentue. ;-)


Henkivartija, Herrasmies, Brysselinblicca, Huomiongohde

 

(c) Salmelin