Watercubs & Kivisilmän

työskentelevät näyttelynewfoundlandinkoirat

Esittely Koiramme Uutisia Pentuja Harrastukset Artikkelit Kuvagalleria
Pentuesuunnitelmat Lisätietoa pentueista ja rodusta Kasvattimme

 

 

Pentuetapaamiseen 2007 saapuivat iloisin mielin Paavo (Herrasmies)  ja Bamse (Hännänhuippu), muilla oli kiireitä näyttelyreissuista työmatkoihin.

Alku sujui kuin unelma; kaksi uhittelu-iässä olevaa (2v 3kk) veljestä leikkivät ja painivat keskenään kuin ei mitään olisikaan. Viisi minuuttia paineineihin, ja sitten se alkoi: kumpikaan ei tahtonut olla alla. Leikkimurina muuttui todeksi, mutta kiitos nopean toiminnan, olivat ne kiinni taas hihnoissaan ja sekin lakkasi. Pojille jäi jotain hampaan koloon; tahtoivat näyttää äidilleen kuka on perheen paras poika. Vähän väliä ärisivät toisilleen, mutta unohtivat senkin aina välilla haistaessaan äitinsä ja sisarensa paikalla olon.

   

Verakin oli innoissaan pojista, olivathan he hänen veljiään. Vera oli kuitenkin liian hömppä ymmärtääkseen poikien uhittelua; haukkui vaan mukana, mitään ymmärtämättä.

Päivä sujui makkaraa paistellessa ja Paavoa trimmailtaessa. Karvaa lähti ainakin kassillinen, seuraavana päivänä toinenkin. Turkki oli vaihtumassa kesäiseen bikini-versioon.

"Näkemiin" sanottiin iloisin mielin, "ens vuonna uudestaan". Toivottavasti ensi vuonna muutkin pääsevät makkaraa paistelemaan ja kuulumisia vaihtelemaan! Ihana nähdä useampi samanlainen hömppä kerralla!

 

(c) Salmelin